Toont alle 4 resultaten

Rooibos van Herbsy

Rooibos is offcieel geen echte thee. Maar wat is het dan wel? Rooibos is afkomstig van de Aspalathus linearis plant, een plant uit de vlinderbloemenfamilie die alleen in Zuid-Afrika groeit. Deze plant is afkomstig van een andere familie dan de theeplant. Hierdoor is het dus eigenlijk geen echte thee zoals dit bij andere theesoorten wel het geval is. Bij het maken van de thee wordt gebruik gemaakt van de naaldvormige bladeren van de plant. Deze worden vervolgens gestampt en in de zon gelegd om te oxideren. In de laatste fase krijgt de thee haar unieke roodbruine kleur.

Diverse smaken

We vinden het belangrijk dat we een divers aanbod hebben in onze theesoorten. Zo hebben we bij ons assortiment in rooibos ook een aantal smaken. We hebben bijvoorbeeld Ginger Lemon. Deze thee heeft tinten van gember en limoen waardoor je een heerlijke frisse smaakt proeft. Daarnaast hebben we ook Everyone’s Rooibos en Winter Nights. Bestel jouw thee om te proeven welke smaken jij lekker vindt.

Starterpack proberen

Ons Starterpack is ideaal wanneer je niet weet welke smaak jij het lekkerst vindt. In dit pakket tref je vijf verschillende smaken aan. Verder krijg je er van ons ook een thee-ei bij. Deze kun je gebruiken om je thee eenvoudig klaar te maken en te doseren.

Heb je een vraag over onze thee? Stuur ons dan een bericht. Dan zorgen wij ervoor dat we je van de juiste informatie voorzien.

De waardering van www.herbsy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.