Betalen

U kun uw bestelling veilig en op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDeal
– BanContact

Verzending

Wanneer de bestelling voor 15.00 uur ontvangen is door ons sturen wij het dezelfde dag naar je op. Wanneer wij het pakketje verzonden hebben ontvang je een Track & Trace code. Met deze code kun je zien wanneer je pakketje aankomt. In de meeste gevallen zal je pakketje de volgende dag bij jou thuis geleverd worden. Zo nu en dan zit er een pakketje tussen die wat later aankomt. De reden hiervoor is overmacht bij de bezorgdienst.

Retour

Klopt er iets niet aan je bestelling of wil je iets ruilen? Voor voedingsmiddelen, zoals thee, geldt geen wettelijk herroepingsrecht, om hygiënische redenen kun je dit dus niet retour sturen.

Indien de verzegeling niet verbroken is heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@herbsy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.